Promovimi edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm - CVE-USA Embassy

Përmbyllja e aktivitetit përfundimar të projektit me titull “Promovimi i edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm”. Nisma, me kohëzgjatje 12 mujore, u zbatua nga SHOQATA INTERNACIONALE PER SOLIDARITETIN, në bashkëpunim të ngushtë me Qendren e Koordinimit për Çështjet e Ekstremizmit të Dhunshëm në Shqipëri dhe Ministrisë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe financuar nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SH.B.A-ve në Tiranë.
Përgjatë këtij aktiviteti u sollën në vëmendje fragmente kyçe të këtij projekti, rrugëtimi në secilin komponent dhe arritjet si një pasqyrë e asaj që lamë pas.

SHIS falenderon të gjithë bashkëpunëtorët e këtij rrugëtimi të cilët i dhanë peshën e duhur që çdo gjë të shkonte tek arritja e qëllimit të këtij projekti, tek fuqizimi i mekanizmave arsimor për të arritur një shkollë sa më miqësore dhe të dashur për të gjithë.

Jemi gjithë energji për të vazhduar rrugëtimin në një fazë të dytë të projektit, që zyra e Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SH.B.A-ve në Tiranë po i beson SHIS-it për të plotësuar më tej kuadrin e ndërhyrjes së parë.

Falenderime dhe mirënjohje.

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret