Për një shqipëri plot më të rinj - World Vision Albania and Kosovo dhe SEEYN

Falë mbështetjes financiare të World Vision Albania and Kosovo dhe South East European Youth Network (SEEYN), SHIS përfundoi realizimin e 8 sesioneve trajnuese për 75 mësues të stafeve pedagogjike nga dy shkollat përfituese në projektin “Për një shqipëri plot më të rinj”.

Ky aktivitet po zhvillohet në kuadër të projektit “Për një Shqipëri plot të rinj”, i zbatuar nga SHIS falë mbështetjes financiare të WorldVision Albania and Kosovo dhe South East European Youth Network (SEEYN).

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret