Sesion trajnimi me grupin e parë të stafit pedagogjik të shkollës se mesme Myslym Keta, Kombinat.

Sesion trajnimi me grupin e parë të stafit pedagogjik të shkollës Myslym Keta. Përfshirja  e të gjithë aktorëve në zonë për të mundësuar një edukim më cilësorë të të rinjve mbetet një nga sfidat më të mëdha të shkollës sot.

        

 

Diskutime në grup:#Strategji gjithëpërfshirëse #Metoda inovative në mësim #Mjete pune ishin këto disa nga elementet kyc që u trajtuan me stafin pedagogjik përgjatë trajnimit.

               

Ky trajnim u realizua ne kuader të projektit "Promovimi i edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm” i zbatuar nga SHIS falë mbështetjes financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.

                    

 

 

 

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret