Sesion trajnimi me grupin e dytë të stafit pedagogjik të shkollës se mesme "Myslym Keta", Kombinat.

Vazhdojnë sesionet e trajnimit me grupin e dytë të stafit pedagogjik të shkollës së mesme "Myslym Keta".

 

Ky trajnim synoi që të nxiste tek mësuesit mënyra komunikimi dhe motivimi duke u nisur nga individualiteti i çdo nxënësi në klasë. Nëpërmjet teknikave dhe aktiviteteve praktike, mësuesit u njohën me mjete pune konkrete me qëllim përfshirjen e të rinjve dhe rritjen e dëshirës për të qenë aktiv në shkollë dhe komunitet.

 

             

Ky trajnim u realizua në kuadër të projektit “Promovimi i edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm” i zbatuar nga SHIS falë mbështetjes financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë                  

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret