Çfarë mund të bëjmë së bashku?

Ne besojmë se mund të bëjmë gjëra të ndryshme së bashku. Qofsh një individ i vetëm, një institucion, një sipërmarrje apo një biznes, ajo që mund të na bashkojë është pikërisht përgjegjësia sociale për krijimin e mundësive të reja për të mirën e përbashkët. Këtë e realizojmë duke vënë bashkë kompetencat dhe burimet për t’i ardhur në ndihmë atyre që kanë më shumë nevojë.  Për Shoqatën tonë kjo do të thotë të krijojmë një aleancë të vecantë, në mënyrë që të gjithë së bashku të japim mundësi të reja për zhvillim. Disa ide ose iniziativa që mund të ndërmarrim së bashku janë: shporta ushqimore për rastet në nevojë apo për emergjenca të ndryshme, praktika ose stazh për studentë të Fakultetit të Shkecave Sociale e jo vetëm, mundësi për të ofruar kontributin tënd si vullnetar pranë njërës nga veprat e SHIS e pse jo, të mbështesësh  sipas mundësisë që ke, një ndër to.

Por edhe mendimi e kontributi yt është i çmuar për ne. Ti mund të bëhesh protagonist i një vepre të mirë në jetën tënde. Mos e humb këtë mundësi. Bashkohu me ne!

Na kontakto:

SHQIPËRI

Tiranë – Zyra Qendrore

Rr.Vaçe Zela, nr. 19 , K.P. nr.108

Tel: +355 04 2263 209

E-mail: sekretaria.tirane@shisalbania.org

PËRFSHIHU

More from this topic

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret