Aktivitete verore 2019 "Unë dhe Natyra"

Duke nisur nga data 14-28 qershor, në orën 8:30-11:30 tek Shkolla 9-vjeçare "Musine Kokalari"

Qendra ditore "Princi i vogël" do të zhvillojë aktivitetet verore "Unë dhe natyra"

Sot disa nga momentet e realizuara po i pasqyrojmë në këto foto. 
Shihemi javët në vazhdim me energji dhe aktivitete të reja. 🍀

 

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret