Akreditimi i modeleve të trajnimit

KAT (Komisioni i Akreditimeve dhe Trajnimeve), i akreditoi SHIS-it 14 module trajnuese për figurat edukative. 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Ermira Azermadhi

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Eni Rika

  Menaxher finance
 • Roberta Profka

  Drejtore Programi
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative

Donatoret