JEP SE TË ËSHTË DHËNË

Shumë janë ata që kanë nevojë. Ne e dimë se nuk mund të arrijmë kurrësesi t'i përgjigjemi të gjitha nevojave që hasim, por jemi të bindur se me vështrimin dhe sakrificën personale mund të transmetojmë se edhe për ata persona në nevojë ka shpresë se jeta ia vlen të jetohet. 

Faleminderit stafit dhe miqve të #SHIS për mbledhjen e fondeve, faleminderit veçanërisht familjes së Klevisa Hysa që na u bashkua në gjestin e bamirësisë me një shumë të konsiderueshme.

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret