Galeri

Conf.concluding

Educational activities Project CED

Training

 

Educational activities Project CED

Educational activities Project CED

Educational activities Project CED

Educational activities Project CED

Conf.concluding Roma Versitas

Conf.concluding Project MAE

Conf.concluding

Meeting with parents Project CED

Children Project SAD

GALERIA

More from this topic

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Ermira Azermadhi

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Eni Rika

  Menaxher finance
 • Roberta Profka

  Drejtore Programi
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative

Donatoret