Aktivitete në kuadër të shkollës si qendër komunitare

Gjatë muajit Maj, 12 shkollat e përfshira në projektin “Promovimi i të drejtave të njëriut, nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të organizatave të shoqërisë civile”, u angazhuan në realizimin e aktiviteteve të ndryshme social – kulturore në ambjentet e shkollës.

Këto aktivitete vijnë në vijimësi të ciklit të trajnimeve të realizuara gjatë fillimit të vitit  2019 për një pjesë të stafeve të këtyre shkollave, me qëllim promovimin e  modelit të shkollës si qendër komunitare.

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret