Aktivitete Verore 2018

Një ditë e shumëpritur nga të gjithë!
Mesazhe pozitive dhe emocione pafund u përcollën nga fëmijët në këtë ditë përmbyllëse të Aktiviteteve Verore 2018.
✔️Energjik  ✔️Artistë  ✔️Seriozitet  ✔️Përkushtim ✔️Dëshirë  ✔️Pasion ✔️Miqësi ✔️Kreativitet  ✔️Ekip Multidisiplinar

ÇFARË MUND TË KËRKOJMË MË TEPËR?!

NJË RRUGËTIM QË NA KA RRITUR TË GJITHËVE!

#Faleminderittëgjithëve #Shiheminështator
SHIS Qendra Ditore "Princi i Vogël" Shkolla 9-vjeçare "Musine Kokalari"

 

 

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Ermira Azermadhi

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Eni Rika

  Menaxher finance
 • Roberta Profka

  Drejtore Programi
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative

Donatoret