Prezantim projekti "Promovimi edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm"

 

Nëpërmjet interpretimeve shumë të ndjera të një grupi të rinjsh nga shkolla “Myslym Keta”u cel sot eventi prezantues I projektit “Promovimi edukimit për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm” i financuar nga @U.S Embassy Tirana. Projekti po zbatohet nga Shoqata Internacionale për Solidaritetin (SHIS) në bashkëpunim me Qendrën e koordinimit për Çështjet e Ekstremizmit të Dhunshëm në Shqipëri dhe Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Gjatë zbatimit të këtij projekti synohet fuqizimi i mekanizmave arsimor për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm në Shqipëri. Nje takim premtues per të bërë më të mirën të gjithë së bashku.

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret