Aktivitete me fëmijët në qendrat partnere të SHIS

Përgjatë periudhës Maj-Qershor, stafi i SHIS ka qenë pranë 9 qendrave të cilat janë pjesë e programit "Mbështetje në distancë", me qëllim për të parë më nga afër ecurinë e aktiviteteve. Falë mbështetjes së këtij Programi, 640 fëmijë në të gjithë shqipërinë kanë mundësi të jenë pjesë e aktiviteteve të ndryshme edukative dhe sociale. Më poshtë disa foto nga aktivitetet e realizuara.

 

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret