Aktivitet Përmbyllës PEACE

Në datë 14 nëntor u mblodhëm së bashku për të bërë një përmbledhje të nëntë muajve pune për realizimin e projektit PEACE.
Ishte një aktivitet i mbushur me emocione shumë te bukura, duke parë çfarë kishim bërë gjatë kësaj periudhe. Një rrugëtim i shkëlqyer ndërmjet SHIS dhe #Gjimnazit "Myslym Keta" i mundësuar falë besimit që Terre des hommes Albania na dha.
Falenderime për të gjithë pjesëmarrësit në këtë projekt!  :) ✔️

 • Numri i përfituesve direkt:

  1.474 (fëmijë, të rinj, mësues dhe prindër)

 • Donatorë privatë:

  720 (individë, shkolla dhe biznese)

 • Partnerët vendorë:

  35 subjekte edukative të shpërndara në gjithë territorin e vendit

E ardhmja fillon tani. Beso, bëj ndryshimin!

Te rejat e fundit

Misioni ynë është nxitja e dinjitetit të njeriut në të gjitha shprehjet e tij.

Ekipi yne

 • Eni Rika

  President
 • Roberta Profka

  Drejtoreshë Ekzekutive
 • Enkeleda Pllumbaj

  Koordinatore Lokale
 • Jora Hysa

  Koordinatore Edukative
 • Klevisa Hysa

  Koordinatore Komunikimi dhe vizibiliteti
 • Mirela Kurti

  Koordinatore Programi

Donatoret